fredag 2 december 2011

Småfolk

Dags att visa lite Tradera-fynd igen tänkte jag! Den här gången är det bodys från Småfolk. En sprillans ny body kostar mellan 219-249 kr av det märket, jag har gett 40 kr/st för dem och de ser knappt använda ut, me like! Jag är helt såld på deras fina mönster, kika in här för att se deras kläder!

Här nere är mina fynd, alla i storlek 62/68.




Ser verkligen fram emot att få klä Ebba i dessa fina färgglada bodys! Men än så länge är de lite för stora...

Våran katt Musse har blivit dålig. Han är alldeles stel i hela kroppen och imorse drog han nästan benen efter sig, och satt under bordet och jamade. Han som aldrig låter något alls annars =(
Sambon fick åka hem från jobbet och hämta honom och köra in honom till veterinären så får vi se om någon kan hitta vad det är för fel på honom, stackarn! Håll tummarna för att våran goa katt blir frisk snart!

Imorgon är det tänkt att vi ska lämna Ebba hos sin mormor och morfar så vi får åka och äta lite julbord ihop med arbetskompisarna. Jag tror det kommer kännas konstigt att vara utan henne, jag har ju haft henne konstant nära mig i snart 3 månader. Men det ska bli kul att få komma ut och träffa lite folk igen!

Önskar er en riktigt trevlig helg! Kram Maria 

2 kommentarer:

  1. Jättefina kläder du fyndat!

    Kul att komma iväg och träffa arbetskamraterna! Och det komemr gå galant att vara ifrån lilla Ebba den stunden ska du se. :) Ha en fin helg! Kram.

    SvaraRadera
  2. Ohh hoppas att missen kryar på sig snabbt och att ni får reda på vad. Samt vad fina fynd du shoppat till eran snuttis.

    Mysigt att gå på julbord

    Ah det ska jag kika in

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3