tisdag 13 december 2011

Lucia

Idag var det tänkt att jag och Ebba skulle åkt till Växtrikets öppna förskola på babycafé. Men Ebba sov som en stock i morse, så vi passade på att ligga och dra oss imorse istället, så skönt! Vi gick upp klockan 9 och då hade jag som ambition att komma iväg och kika in sista timmen på babycafet. Men sen fick jag ett sms från en tjej från föräldragruppen som skrev att varken hon eller en annan tjej inte brydde sig om att gå dit idag. Så då stannade vi hemma och tog det lugnt hela förmiddagen istället. På eftermiddagen åkte jag iväg en sväng och handlade mat på egen hand. Ebba var hemma hos sin pappa som är lite julledig nu i två veckor.

När Sara var här och vi fotade Ebba i massor av outfits så hann vi aldrig med tomtedräkten. Så idag fick jag hjälp av sambon att fota henne i den. Var ju tvungen att få ett bild på hennes första luciadag...

Sötaste "tomtenissan"


Också ska man ju såklart ha lite glitter i håret när det är Lucia.

På torsdag är det dags för BVC besök igen, tre veckor sedan sist. Ska bli riktigt spännande att se hur mycket hon ökat i vikt nu, tror det är en hel del faktiskt, hon börjar bli en riktigt stor tjej!
Det som däremot inte är lika kul är att det också är dags för hennes första vaccination. Vi får hålla tummarna för att hon inte blir dålig utav dem!

Hoppas ni haft en riktigt härlig Lucia! Kram Maria

6 kommentarer:

  1. Oj vad hon är fin! NJUT! Och det där med första sprutorna är ingen höjdare, men det är till att bita ihop och tänka på att det är för en mycket god sak, även om jag kommer ihåg att det gjorde riktigt ont i mammahjärtat... Är rätt säkert på att det är där sprutorna gör som ondast! Kram och ha nu en riktigt god jul i fina huset tillsammans med din lilla gobit o sambon!

    SvaraRadera
  2. Så fin och så söt liten tomtenissa :)

    Sprutorna gör nog ondast i mammahjärtat precis som Pernilla här ovan skriver. Men det är ingen rolig sak att ta.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder på er lilla sötnos!

    SvaraRadera
  4. Jättesöt liten tomte. Tror aldrig jag har sett en sådan söt tomte
    Är det tre veckor sedan Ni var tilll BVC. Kors vad tiden går fort
    Kram/Gun

    SvaraRadera
  5. Någon gång får ni åka dit för det är jättetrevligt där. Jag och min lille kille brukar vara där någon gång i månaden och det är så roligt att se de olika barnen allt från några veckor gamla till året!

    SvaraRadera
  6. Men så söt! Och jag ÄLSKAR din inrednings stil! Du ser ut o ha mitt drömhem! Haha. Fått massor av inspiration nu ^^

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3