torsdag 1 december 2011

Julklänningen fixad!

Igår har det varit en lång dag för mig och Ebba. Vi gick upp redan vid 6 då Ebba vaknade och var hungrig. Vi skulle inte vara på BVC förrän vid 9, men det var ganska skönt att ha lite tid här hemma innan vi skulle göra oss iordning och åka.

På BVC klippte en läkare av en bit på Ebbas tungband eftersom de påpekat att det var en aning kort. Detta ska hjälpa henne att kunna suga lite bättre också minskar vi risken för problem med hennes tal när hon blir större. Ingreppet gick på några få sekunder och hon skrek bara till när hon klippte. Jag ammade henne direkt efteråt och det blödde nästan ingenting. Nästa gång vi ska till BVC är det dags för vaccinationsprutorna, då får vi se hur hon reagerar på dem!

Efter BVC styrde vi kosan mot Karlstad tillsammans med Katrin. Vi åkte in till city där vi skulle gå i de affärerna vi aldrig hann med senast vi var in. Idag var det HM, Bouleward, Åhlens, NoaNoa, Indiska och Panduro som fick ett besök utav oss. Vi shoppade loss en hel del, vi hittade massor av fina och bra saker!
När Ebba är med så krävs det att man gör lite stopp då och då när hon blir hungrig eller vill upp ur vagnen. Så idag fick det bli både lunch på Mat och Muffins och sedan lite fika på ett café.

Kunde inte låta bli att fota Katrin och Ebba bland fårskinnsfällarna i "tomtetronen"

Här går dem runt och tittar på alla fina lampor och julpynt som hänger i taket.
Tack återigen för en lyckad shoppingdag!

Massor av shopping blev det! Det absolut bästa var att jag hittade en fin julklänning till Ebba. Hade ju tänkt mig en i ett gammaldags stuk, lite "Madicken-känsla", om ni förstår vad jag menar. Men eftersom de klänningarna bara finns från storlek 62 så blir de alldeles för stora till Ebba så jag fick tänka om lite.
Den här klänningen hittade jag på Åhléns och fanns i storlek 50/56. Tack för det ;-)

Med fina strumpbyxor och kanske ett spetsband runt midjan
så tror jag Ebba kommer bli en riktigt tjusig tös i den här =)

Visar mer vad jag shoppade i ett annat inlägg, har inte hunnit fota resten än och nu har jag en liten dam som behöver bli förflyttad till skötbordet ;-)

Ha en riktigt härlig torsdag, snart är det helg igen! Kram Maria

9 kommentarer:

  1. Jag förstår att du inte kunde hålla dig från att fota lilla Ebba där i tomtetronen. Vad fint och vilken underbart söt klänning. Det finns så mycket sött till flickor så det är inte klokt. Mycket fint till pojkar också så klart men det är nåt visst med små söta klänningar eller hur? :)

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Hvor bliver hun fin i sin julekjole <3

    SvaraRadera
  3. Låter som en toppendag! Var inne i vår lilla Lindexbutik i stan i går och de hade en del söta julklänningar till dottern. Ska bara bestämma mej... det är svårt tycker jag!

    Ha en bra dag!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  4. Det var ju en superfin klänning! :)

    SvaraRadera
  5. sv. PRECIS! Alla barn är olika, speciellt bebisar! Jag tycker det är kul att de är så olika och ändå så lika på något sätt..

    SvaraRadera
  6. Åh, herregud sicken supergullig klänning! :D

    SvaraRadera
  7. Vilken ljuvligt söt liten klänning!
    Och vilka fina bilder på Ebba i förra inlägget!

    Ha det bra!

    Kram Liza

    SvaraRadera
  8. Bra att det gick bra på bvc.
    Fin hon kommer att bli i sin vackra klänning :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  9. Åh, va skönt att det inte var värre än så =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3