tisdag 29 november 2011

Lekt med kameran

Ebba 11 veckor gammal

Idag har Sara, Ebbas gudmor, varit här på besök. Mycket trevligt som vanligt!
Förra gången hon var här på besök fick hon hjälpa mig att klippa av mitt hår och den här gången fick hon hjälpa mig att fotografera Ebba. Vi tog massor av bilder, och många av dem blev riktigt bra!
Ebba var på gott humör och vi hann med flera olika klädbyten och arrangemang. Så nu är bilderna till julkortet och dopinbjudan fixade. Men de visar jag inte här förrän de är ivägskickade!
Tusen tack Sara för hjälpen! 

Världens bästa Ebba


Ebba med gudmor Sara

Ja, där fick ni se ett urplock av bilderna vi tog idag, visar er flera någon annan dag!

Imorgon får vi gå upp tidigt, vi ska iväg till BVC. Ebbas tungband är en aning kort, så dem ska klippa av det lite. Hon har inga problem med att suga på bröstet. Men däremot känns det som det eventuellt kan påverka hennes tal såsmåningom, och då känns det som det är lika bra att få det gjort medans hon är liten.

Efter besöket på BVC ska vi återigen ta oss en tur till Karlstad tillsammans med Katrin. Vi hann inte riktigt med det vi hade tänkt oss sist, så det får bli en ny tur imorgon helt enkelt.

Hoppas allt är bra med er! Kram Maria

4 kommentarer:

 1. Nåårh hvor er hun skøn <3
  Hende har I lavet godt :)
  Behøver I at få klippet tungebånd på Ebba? Vores Mikkel havde meget kort tungebånd i mange år, vi var meget i tvivl, om hans skulle klippes, vi fik det ikke gjort, og det er helt normalt nu.

  Kram fra Anette (Katla)

  SvaraRadera
 2. Nej men så söt hon är!

  sv; Ja, visst var det. Han blev dock helt otröstlig en stund nu ikväll men det gick över och nu sover han så sött så hoppas på en glad och pigg kille imorgon. :)

  SvaraRadera
 3. Så otroligt sött motiv ni haft idag, inga problem att få fina kort där inte och som hon växer :)

  Min systerson hade för kort och det blev problem med talet. Men ett snabbt klipp så blev det bättre.

  KRam Maria

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder, hon är så fin din lilla Ebba! Skönt så länge de ligger till också hehe, för här hemma var det himla svårt att få till julkorten eftersom Alva vägrade tomtemössa och att sitta still, men det blev ok till slut även om det blev en bild då Alva sprang runt istället för att sitta still på fårfällen med julprydnader som jag arrangerat.. Vad kul att höra att du uppskattar månadsinläggen också, och förstår att du funderar mycket på hur Ebba kommer att bli som person! Ha en fin helg, kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3