måndag 10 oktober 2011

Lika som bär

Lika som bär?

Sen Ebba föddes och fick sin alldeles för stora mössa på NEO-avdelningen har vi fnissat och tyckt hon är ganska lik ormen Sir Väs i Robin Hood. Håller ni med?

Nu ligger hon dessutom ganska ofta i sin vagga här hemma, precis som Sir Väs. Mössan har numera bättre passform, och det syns verkligen att hon växt till sig när man tittar på foton som togs för ett par veckor sedan.

Imorse åkte sambon iväg tidigt för att jaga älg. Jag, Ebba och Figge låg kvar och sov i ett par timmar till. Vid 9-tiden kom ett sms där han talade om att han skjutit en kviga. En stund senare kom han hem för att hämta släpkärran för att få med sig älgen från skogen. Då fick Figge följa med, det var förstås riktigt spännande, dock blev han tydligen lite låg framme vid älgen, men det är nog ganska naturligt. Nu ligger han här vid mina fötter och sover som en stock, vi får väl se om han får rycka ut flera gånger, han vill hemskt gärna med ut i skogen i alla fall.
Imorgon får sambon göra ett litet avbrott i jakten, för då ska vi in till sjukhuset i Karlstad en sväng med Ebba. Det är dags för en läkarundersökning igen.

Hoppas ni har en bra måndag! Kram Maria

6 kommentarer:

 1. nej vad söt. Vi kalle Filip för prins John eftersom han höll på med nappen precis som han gör med tummen när de stjäl pengarna. Det syns att hon har blivit större. Jättefin klänning, 80-talet var inte bara fula kläder tydligen ;)

  SvaraRadera
 2. Ohh hon är framförallt söt =D. Ah så han fick napp, hualigen jag gillar eg ej jakt. Men förstår att det måste göras

  ja det vore ju praktiskt haha, men tråkigt som du säger =D

  Kul att du besökte mig ;)

  SvaraRadera
 3. vilken goding:)

  SvaraRadera
 4. Hihi jaa på översta bilden va det ganska likt! =)

  Ha det bra!

  Mvh Liza

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3