måndag 17 oktober 2011

40+0!

Idag är det den 17 oktober, ett datum som jag gått och väntat på i flera månader. Det är datumet som Ebba förväntades att födas på... Men som de flesta av er säkert redan vet, så är hon ju redan här sedan ett par veckor tillbaka. Det är så skönt att redan ha henne här!

Helgen som var gick lika fort som alla andra helger, swisch säger det så är det söndag kväll.
Under lördagen var sambon iväg och styckade älgarna som de skjutit under älgjakten. 4 älgar har skjutits hittills, och de är inget stort jaktlag så det blev många kilo kött att fylla upp frysboxen med.
På eftermiddagen dök en kompis till sambon upp för lite fika och för att kolla in Ebba. Han hade med sig en supergosig nalle och en fin blombukett.
Igår var jag hem till en tjej som vi nästan bor granne med. Hon hade anordnat ett "Me & I" party, och för er som inte vet så handlar det om fina kläder, framförallt härliga färgglada barnkläder. Självklart köpte jag några fina plagg till Ebba. Jag visar dem i ett kommande inlägg när jag fått hem dem.
Det var jättekul att träffa alla andra mammor, vi är ett helt gäng på den här lilla orten som fått flickor i år. Det kommer bli en riktig tjejmaffia när de blir större. Snart är det dags för mig och Ebba att gå på kyrkis ihop med de andra, det ser vi fram emot!

Den fina nallen och blombuketten Ebba fick


Idag har vi varit hemifrån större delen av dagen. Sambon skulle göra ett bankärende i Arvika också skulle vi passa på att hälsa på hans faster när vi ändå var där. Där fick vi supersmaskig lunch och fika.
Under tiden som sambon var på banken så gick jag och Ebba i affärer. Vi passade på att köpa lite julklappar när vi var ute på stan, vilket inte tillhör vanligheten just nu! Inte att handla julklappar så tidigt heller...
Sambon fixade bankkonto till henne och fick med sig en sparbössa till henne. Jag lär nog inte slänga ner många slantar i den, jag som aldrig har några kontanter på mig... Hur länge kommer spargrisarna överleva egentligen?!

Ha en fin kväll! Kram Maria

4 kommentarer:

 1. Halloj Maria
  Måste väl vara skönt att vara hemma och bara mysa med lill gumman :)
  Hon är ju såååå gullig .
  Fina blommor du fått o nallen var ju ursöt.
  Kul att ni är så många som har smått samtidigt ;)
  Ha de så mysigt
  Kramar Anette

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen!

  Allt bra?

  Här hemma myser vi runt i morgonrocken mest halva dagar :) Dagarna bara springer iväg..
  Vår lilla S är en månad på lördag. Helt sjukt!

  Hoppas ni mår bra! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ja, ett sparkonto måste jag ordna till lillkillen. Ska gå förbi banken och göra det.m

  SvaraRadera
 4. Åh, Me&I har så fina kläder, va roligt! Och skönt att vara igång med julklappshandlingen. Jag ska också snart börja :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3