onsdag 14 september 2011

Höstnyheter

Igår följde jag återigen med Katrin till stan (Karlstad). Ytterligare ett besök på IKEA skulle avverkas, och det skulle handlas lite presenter till hennes son Elis som fyller ett år idag. Så hipp hipp hurra för Elis idag!!!

Efter besöket på IKEA åkte vi vidare mot Bergviks köpcentrum och där hade det ju kommit in mängder med höstnyheter. Jag har ju handlat mängder med bebiskläder på Tradera och på loppis i olika storlekar, fräscha kläder som jag knappt betalat något alls för. Men jag kände att jag ville ha något nytt och könsneutralt att ta med mig i BB-väskan. Så igår inhandlades en sparkdräkt och en body till den lill*.


Hur sött som helst =)
Är svag för dessa söta sparkdräkter. Den här är köpt på H&M.
Söt liten body, köpt på Lindex.

Också tyckte jag att den blivande mamman förtjänade en ny väska i höst.

Det är så mysigt att få gå och titta på alla de fina bebiskläderna som finns inne på butikerna. Gå runt och fantisera om hur den lill* kommer att se ut och hur det kommer att kännas att ha sin egen bebis här på riktigt! Snart vet vi... =)
Här har solen börjat skina igen efter att den första höststormen drog förbi här igår.
Nu blir det en liten promenad med den röd-vita (hunden)!
Hoppas ni får en härlig dag och att ni också får njuta av den härliga höstsolen! Kram Maria

10 kommentarer:

  1. Haha, nja. Så vidare fint är det väl inte egentligen. Det är ett ihopplock av saker som vi haft hemma men inte använder längre osv. Men det är helt okej. Det duger. Och jag tror att jag och bebisen kommer kunna trivas ganska bra när vi åker dit och hälsar på J! (Han har inte sådär värst höga krav på hur det ska se ut, bara han har tak över huvudet och något att sov ai så är han typ nöjd. :P)

    SvaraRadera
  2. En ny väska? Ha ha skötväskan kommer nog användas mer effektivt de kommande två åren :) kommer bara vara jobbigt att bära runt på två väskor ;) och en bebis.

    SvaraRadera
  3. Det är så roligt att gå runt och titta på alla söta små kläder. Tur att mina barns alla kusiner är så där små så jag fortfarande kan handla lite ibland ;)

    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Sv: Haha ja det kan du ge en femma på att de är ;P De ska njutas med en kopp varm kakao och grädde nu på kvällen ;D Mumsigt värre!

    SvaraRadera
  5. Anonym: Förstår att jag mest kommer ha skötväskan med mig vart jag än går till hösten. Men jag kände att jag ändå vill ha en väska till mig själv också. Den kommer nog till användning på nåt sätt =)

    SvaraRadera
  6. Klart du kan behöva en egen väska också, skötväskan är ju så stor att har man sin telefon och plånbok där så hittar man aldrig igen den bland alla blöjor haha, jag har nästan alltid min egen handväska :) Jättesöta bebiskläder också, det är så mysigt att få handla pyttekläder! Tack för din kommentar också, ja jag hoppas att Alva ska vänja sig snart och att det ska gå bra på dagis! Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  7. Håller med dig. Lite nytt är faktiskt kul att ha. Dixies kläder hon hade på BB var från Newbie KappAhl och var helt nya

    SvaraRadera
  8. Låter så mysigt! Jättefina bebiskläder du köpte. :) Bebisen kommer bli så söt i det.

    Hoppas du får en fin torsdag. Kram

    SvaraRadera
  9. Grattis till flickan!

    SvaraRadera
  10. Det där med yoghurten... Det var inte den som gjorde mig kass antagligen. Dagen efter låg Jon däckad hela dagen =(

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3