torsdag 29 september 2011

Det blev höst...

Under veckan som vi låg på sjukhus hade det hänt massor utomhus. Löven på träden hade bytt färg, och luften var riktigt klar och fylld med massor av härligt syre. Tänk att så mycket kan hända på bara en vecka!

Vi har en vacker lönn på baksidan av huset.
(Vad skönt det är att staketet är på plats!)


Nedanför vår tomt går det mycket vilda djur.

Än så länge tycker jag bara att hösten är härlig. Det är härligt att Ebba redan är här så man slipper ha ont i ryggen och benen och kan röra sig obehindrat utomhus. Ebba sover som en stock i vagnen och jag tycker mig märka att hon även sover bättre inomhus timmarna efteråt när vi kommit in.
Också behöver ju Figge få sina promenader och få springa av sig lite energi, så sover han också gott sen.

Han passar så bra in bland alla höstfärger min Figge Bus!

Under förmiddagen tog vi oss en promenad igen. Idag var det nästan sommarvärme ute och jag var på välklädd (vill inte få mjölkstockning) så jag vi fick gå upp och ta en dusch när vi kom hem.
Det blev ett stopp efter vägen hos våra "grannar" Sven och Gullan som ville bjuda på kaffe och kika på vår lilla goding, som låg och sussade så gott i vagnen under hela promenaden och fikastunden.
Nu är sambon iväg och fixar lite vid ett älgpass inför den stundande älgjakten, och Figge fick följa med och springa av sig lite i skogen.

Träden är så otroligt vackra nu!

Blev riktigt imponerad av Gullans pelargoner!

Imorgon kommer vår barnskötare från hemvården hit och tittar till hur det går för oss här hemma. Det blir spännande att se hur mycket hon har ökat i vikt nu.

Hoppas ni haft en lika härlig höstdag som oss! Kram Maria

4 kommentarer:

 1. Höst ja, den kommer alltid lika plötsligt tycker jag! Men idag har vi haft en underbar brittsommar dag, fler sådana tack, hihi!
  Kram Emilia

  SvaraRadera
 2. Hej! Testar att göra ett inlägg för det har inte funkat på flera dar... Härligt att allt är bra med er!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Äntligen funka det!! Tänkte bara skriva att det var roligt att du ville dela med dej av din förlossning, alltid spännande att höra och läsa om hur andra har haft det. Men det måste gått fort för att vara först föderska? Min första förlossning tog 24 timmar...

  Vilket underbart väder vi har! Njut!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3