tisdag 9 augusti 2011

Vackra Borgvik

För ett par veckor sedan tog vi (jag o sambon) med oss mina föräldrar på en båttur till Borgvik. Jag tog så mycket bilder, att jag fick dela upp det i två inlägg. Här kan ni läsa och titta på bilder från den första delen.
I det här inlägget tänkte jag visa bilder tagna när vi gått i land. Borgvik är underbart vackert såhär på sommaren, väl värt ett besök om ni är i Värmlands krokarna!

Kungskvarnen

Runt kvarnen finns fina små forsar


Vackra byggnader.


Fin skylt
Man spanar ju lite extra efter toalett-skyltarna när man är gravid ;-)

En hel samling med fina skyltar

Vi stannade och fikade vid det mysiga hamncaféet.
(Ursäkta för den dåliga bilden)

Kanalen vid cafet låg alldeles stilla, så vackert!

Såhär fint låg sjön när det var dags att ta båten o åka hem...

Den här sommardagen kommer vi att minnas länge!
Tänk att man bor så nära såhär fina smultronställen och ändå inte tar sig tid att åka dit oftare. Borgvik ligger endast 2 mil från oss, och i samma kommun. Ibland behöver man inte åka långt för att bli nöjd! =)

Idag, sista dagen på sambons semester, har vi varit i Karlstad och kikat på ytterdörrar. Vi behöver byta lite dörrar här i huset innan hösten och kylan kommer igen. Många att välja bland, men nu tror vi att vi vet vad vi vill ha =)
Vi avslutade vår lilla tur med att stanna till hos mina föräldrar och gratta min pappa som fyller år idag! Grattis grattis, du ser inte en dag äldre ut än 25, lovar ;-)

Ha en fin kväll, kram Maria

4 kommentarer:

  1. Halloj gumman
    Men vilket vackert ställe ,visst är de otroligt att man kan ha så fint runt sig men inte tar sig tid att besöka såna platser.
    Hoppas de är bra med lilla magen:)
    Ha de så bäst.
    Kram kram Anette

    SvaraRadera
  2. Vilket smultronställe!! Verkar hur mysigt som helst! Du får visa lite bilder sen på vilka ytterdörrar som föll er i smaken:) Alltid kul att få lite tips!

    Ha en fin dag!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  3. Ser härligt ut. Det är det bästa med sommaren då man åker på turer och upptäcker nya ställen, njuter av alla fina byggnader, vi har så mycket fint i sverige. Vi åker mer neråt österlen om somrarna, har varit där flera ggr men tycker alltid det är något nytt att se varje år :-))

    Ha en fin dag. Kram P

    SvaraRadera
  4. Åh, vilket ställe! Känner att en utflykt dit en solig helg vore en lagom dagstur.. :)
    synd bara att vi inte kan ta båten.
    Kramar Maria

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3