fredag 19 augusti 2011

En regnig fredag

Fredagen - Veckans bästa dag är här!
Ja, så var det i alla fall när man fortfarande jobbade. Nu är det ju inte så stor skillnad mellan dagarna längre, men naturligtvis är det alltid skönt med helg, då är ju även sambon ledig. Men ikväll jobbar han...

Regnet hänger i luften och enligt prognoserna ska vi få en hel del utav den varan nu på eftermiddagen. Jag och Figge ska tillbringa eftermiddagen och kvällen hos mina föräldrar. Jag ska fortsätta att sy på gardinerna till tv-rummet som jag började med igår, men hjälp av mamma ska väl tilläggas ;-)
Igår tog jag och mamma oss en tur till Karlstad och köpte madrasser till spjälsängen och vaggan. Också blev det lite klädinköp. Jag har sluppit att köpa mamma-kläder nu under sommaren, då jag fortfarande har kunnat använda mycket av mina gamla kläder och härliga klänningar. Men nu när hösten snart är här och man gärna vill gå i byxor, så är det inte lätt att hitta något som passar i den vanliga garderoben... Så igår inhandlade jag ett par mamma-jeans, sådana där med en hög mudd där uppe. Supersköna!

Idag visar jag lite bilder på katten Musse som verkligen älskar vår nya soffa! Ska visa mer bilder på soffan en annan dag när vi möblerat färdigt i tv-rummet. Ett riktigt fynd är det! =)
En katt kan verkligen konsten att njuta av livet, vi har ett och annat att lära oss där tror jag!




Nu ska vi fixa lite lunch innan det är dags att åka!
Önskar er en riktigt härlig helg, kram Maria


4 kommentarer:

  1. Hej!

    Visst är det härligt med alla klänningar och tunikor man kan ha på sig fast man gravid. Och leggings är väl guds gåva! Så skönt! Jag lever i det just nu..

    Vart bor ni någonstans? Är det i närheten av Karlstad?

    Önskar dig en fin helg! Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Hej vännen
    Skönt med lite mer passande byxor ;)
    Härligt med nya gardiner .
    Men vilken gullig misse ,vi har också haft en i nio år innan han vart sjuk så vi tvingades ta bort honom :( inte roligt.
    Ha en skön helg
    Kramar Anette

    SvaraRadera
  3. Hallå.
    Har en kylskåps magnet som säger: De forna egytierna dyrkade katter som gudar. Det har katterna aldrig glömt...

    Kraom på er i regnet/Katrin

    SvaraRadera
  4. Underbara kissebilder;) kram Johanna

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3