torsdag 11 augusti 2011

Augusti-frukost

Det är något alldeles speciellt med att äta mat utomhus tycker jag!
Idag byttes gårdagens höstrusk mot strålande solsken, så då tyckte jag att det var bäst att passa på att avnjuta dagens frukost utomhus, ute på altanen. Tog med mig en bok ut, "Bedragen" av Katerina Janouch, började läsa den igår efter att jag läst ut en annan bok av samma författare, "Dotter önskas", den var bra! Tipsen om de böckerna fick jag i ett inlägg jag gjorde i våras, tack Inger Olofsson för tipsen!
De här böckerna verkar vara populära, och är oftast utlånade på biblioteket, där jag oftast brukar låna böckerna jag läser! Så just den här boken fick jag lov att köpa i pocket-format, ville ju läsa den nu!

Smaskiga smörgåsar, ett glas äppeljuice
 och en persika fick bli dagens frukost.

Fortfarande är allt grönt o somrigt

En bit från altanen står ett gammalt äppelträd. Idag när jag satt och läste kunde jag känna att det doftade äpple. En doft jag förknippar med höst, det känns som hösten är på väg, eller?!
Vi får hoppas att sensommaren har några varma och soliga dagar kvar att bjuda oss på, är inte riktigt redo för hösten än känner jag!

Nu ska jag göra mig iordning och åka och möta sambon på jobbet. Vi ska ta oss en tur till Karlstad och köpa en ytterdörr, och bokhyllorna vi ska ha i tv-rummet. Till helgen har sambon tänkt sig att byta ytterdörren. Själv ska jag med en kompis på loppisrunda, rättvis fördelning va?! Tror sambon är lite orolig för att jag ska komma hemsläpandes på ytterligare projekt som ska slipas och målas hihi

Ha en fin dag! Kram Maria

1 kommentar:

  1. Hej! maria..
    Hur har du det ..?
    Kram frida :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3