tisdag 12 juli 2011

Tvåsiffrigt

Nu har jag gått in i vecka 27, vilket innebär att det endast är 97 dagar tills det är tänkt att bebisen ska födas. Vi är nere på tvåsiffrigt, och det känns som veckorna rullar på i raketfart!
Igår var jag hos barnmorskan och allt såg bra ut. Känns som magen växer så det knakar för tillfället och man kan tydligt se sparkarna och buffarna utanpå magen.

Är nyfiken på vem som bor där inne...

Efter besöket hos barnmorskan åkte vi in till Karlstad för diverse ärenden. Golvet vi sett i en broschyr fanns inte hemma och på den lilla provbiten som fanns så såg inte alls golvet ut som vi tänkt oss. Vi kunde därför inte bestämma oss hur vi skulle göra, utan lånade med några provbitar av ett annat golv hem för att lägga ut det här hemma o för att kunna se hur det ser ut... Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig!
Jag kan bli så frustrerad över att alla beslut när det gäller val av golv, tak, list, tapeter mm tar sådan otrolig tid för oss. Men vi är så otroligt nöjda med alla valen vi gjort hittills, så det är väl egentligen bättre att tänka till en gång extra och få det riktigt bra, än att få det "halvdant"...
Eftersom det inte blev något golv lagt av förklarliga skäl idag så har jag istället tagit itu med fönstren igen. Den här gången var det själva fönstren som blivit målade, och inte bara fodren som innan... Nu känns det rent och fräscht, ska ta och fixa nya hakar och till dem också, så kommer det bli kanonbra!

Vitt o fräscht

Imorgon ska jag och Sara ha en mysig dag ihop! Förhoppningsvis stämmer väderprognosen så vi kan ha en mysig dag på stranden!
Nu ska jag fortsätta sjunga allsång =) Ha en fin kväll, kram Maria

1 kommentar:

  1. 97 dagar kvar + lite till. Jag hoppades på att det skulle bli det datumet barnmorskan sa, men nej då, det är bara att vänta :) Men det är underbart också fast det är tungt, man vet ju vad som väntar :) / Rebecca

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3