tisdag 5 juli 2011

Lite att pyssla med...

Vi har ju ganska mycket att pyssla med här hemma, med alla renoveringsprojekt. Men nu har jag skaffat mig lite till att pyssla med, fast en lite annan sorts pyssel...
När jag i februari/mars fick reda på att jag skulle få gå hemma hela graviditeten pga arbetsförbudet jag fick, bestämde jag mig för vissa saker som skulle hinnas med innan hösten. Sådana där saker som man sällan tar sig tid till annars. Den här gången menar jag alla foton som jag tagit men som bara finns samlade på datorn. Nu har jag gått igenom alla mappar på datorn sedan några år tillbaka och valt ut 500 bilder som jag nu skrivit ut. Nu återstår bara arbetet med att skapa fina album med alla bilder. Det är verkligen ett pyssel som jag älskar att hålla på med, men jag vet också vad tidskrävande det är, om jag ska få det som jag vill...!
Har en känsla av att jag kommer fota bebisen en hel del när den tittar ut till hösten. Så det är nog lika bra att ta tag i den här högen innan man samlat på sig ytterligare en hög "pyssel".
Hur gör ni med era bilder? Är ni duktiga på att framkalla och göra iordning fina personliga album, eller nöjer ni er med att ha dem på datorn?
Jag tycker om att börja från blankt papper, göra fina fotosidor där man berättar lite om bilderna osv. Ja, vi får se hur det blir den här gången, först får jag gå på jakt efter fina album! 

Nu ska jag ägna mig åt fotbolls-VM på tvn resten av kvällen!
Ha en riktigt fin kväll, kram Maria

5 kommentarer:

 1. Åhh herre gud du har att göra ett tag ser jag hi hi
  Men håller med ganska kul pyssel :)
  Ha de så toppenbra vännen .
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 2. Åh va duktig du är! Skulle verkligen behöva ta tag i mina foton också! Förut så hade jag stenkoll på våra foton, och framkallade vartefter och gjorde fina album.
  Men, nu har det blivit sämre! Har inte ens fått in våra bröllopsfoton i album än, och i sommar är det 3 år sen vi gifte oss!!! Men dom e ju framkallade iallafall, så kanske en regnig dag... ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Imponerad över din ambition.. önskar jag hade den. Här samlas alla bilder i datorn. En gång försökte jag skriva ut några bilder men skrivaren och Jag kom inte överens om inställningarna, sen blev det inget mer av det.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Förr, innan digitalkamerans tid, då satte jag in allt i album, skrev små kommentarer och gjorde fint.
  Nu?
  Allt i datorn, Bloggen får bli mitt album :)

  SvaraRadera
 5. Nu blev jag allt påmind!! Har tänkt göra som du LÄNGE! Har massa kort på datorn som jag vill få in i album! Gillar också att pyssla och göra fint... Och barnen tycker det är jätteroligt att sitta och bläddra i fotoalbum. Men det tar ju som sagt tid, får se när jag har tid och lust över..

  Ha en bra dag!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3