måndag 20 juni 2011

Heldag på stan

En helg fylld med aktiviteter följdes idag upp med en heldag i Karlstad med Sara.
I lördags var det hundutställning där jag testade att ställa Astrid. Hon blev Bäst I Rasen (BIR) men oplacerad i finalen. Men vi sprang på bra bland vattenpölarna i ringen och får vara nöjda med den insatsen.
När jag kom hem blev det att svida om och fortsätta vidare mot ett 40-års kalas. Där blev vi bjudna på en god buffé med massor av gott grillat. Vi spelade kubb och brännboll och satt och pratade långt in på natten.
På söndagen gjorde vi inte speciellt många knop. Vi åkte och handlade och fikade hos mina föräldrar innan vi åkte hemåt och låg raklånga i varsin soffa resten av kvällen.

Idag har jag och Sara traskat runt på stan i åtta timmar, rätt bra jobbar va?!
Vi började med att besöka Stuvbutiken där vi tittade på golv, tapeter och färg. Så imorgon tar jag med mig sambon dit och förhoppningsvis kanske vi kan enas om hur vi ska ha det i tv-rummet. Det blir det rummet som ska få sig en uppfräschning nu under veckan.
Resten av dagen tillbringades inne i city där vi gick runt i små mysiga affärer, fikade och avslutade det hela med en bit god mat på en uteservering! Tack Sara för en riktigt mysig dag!
Och man kommer ju sällan hem tomhänt när man är ute och shoppar en hel dag. Idag köpte jag ett fint lapptäcke/överkast och lite kläder till mig inför det kommande midsommarfirandet.

Lapptäcket hamnade på kökssoffan

En sommarklänning från Åhléns

Hoppas ni haft en skön start på nya veckan! Kram Maria

5 kommentarer:

  1. Åh, va mysigt, en dag på stan :)
    Och jag tror att du träffade min son i lördags ;))
    Hoppas han skötte sig!

    SvaraRadera
  2. Mysigt med en shoppingtur, och fin klänning du kom hem med, och qvilten är ju helt underbar!! Jag fick paketet igår med posten :-)) Påsen är helt underbar, hänger nu i köket och förgyller. Tusen Tack rara du. Ha en fin dag nu. Kraaaaam P

    SvaraRadera
  3. bara jag igen, glömde ju skriva att vad härligt det ser ut när vovvarna badar i förra inlägget, skulle önska vår Wilma var sån men vår lilla dam är en riktig badkruka...hihiii

    Kram P

    SvaraRadera
  4. Lång och rolig dag på stan, och vilket fint lapptäcke. Gjorde sig bra där på soffan :)

    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Åh så fint det blev på soffan.
    Vill du dela med dig av var du köpte denna fina quilt?

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3