onsdag 15 juni 2011

Här händer det grejer...

Vecka 23
Mina sköna sommarklänning kommer från H&M.

Oj vad fort det går nu! Magen blir större och större för varje dag känns det som. Bebisen håller sig ganska lugn på dagen, men på morgonen och framförallt på kvällen när man ska sova så kan man känna utanpå magen hur den bökar runt därinne. Väldigt mysigt faktiskt!
Veckorna går väldigt fort, och samtidigt som man längtar efter den som bor därinne så vill man passa på att ta vara på den här sommaren. Livet kommer bli väldigt annorlunda för oss till hösten, den saken är klar, men samtidigt en Trivsam Föränring som vi verkligen ser fram emot!

Det är mycket som ska fixas innan hösten också. Nu har vi börjar plocka bort möbler och saker från tv-rummet, så snart är det dags att sätta upp gipsväggar, lägga in ett nytt golv, måla tak, tapetsera, köpa lite nya möbler osv. Vi börjar om från början helt enkelt, fast den här gången med ett nytt rum! Sambon har två arbetspass kvar, sen har han två veckors semester, så då får vi sätta igång med full fart!
Ska även försöka hinna handla och göra iordning lite till bebisen. Vagnen är fixad och vi ska få ärva en fin spjälsäng som mina kusiner haft, så en liten bit på väg är vi redan...
Mycket jobb och mycket att se fram emot helt enkelt!  Hoppas ni hänger med och följer oss i våra projekt här på bloggen!

Ha en fin onsdag, kram Maria

12 kommentarer:

  1. Vad flummigt.. jag visar också en bild på magen idag hehe.

    Vad fin du är!!!

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Så fin bebbemage du har :-) Mysigt!! Fina inlägg, har lästi kapp nu, såg en söt irländsksetter här också :-)) Och dina vovvar är så himla söta också ju. Ha nu en fin onsdag. Kram Paula
    ps: jag har mailat dig!

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken go mage! Jättemysig klänning!
    Ni har en härlig tid framför er! Men visst, passa på att njuta av sommaren nu! Sen får ni njuta av annat! ;)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Guud så mysigt :)
    Härligt och känna livet i magen ^^,
    Kramis från Anna & Texas

    SvaraRadera
  5. Mysig och go mage :)
    Ni har en roligt tid framför er så njut av varje stund. Mina tjejer fick en liten kusin idag. Nr 3 i år :) Så snart ska vi med få lukta och snosa nybakad bebis igen
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Sv: Hej! Vad roligt att du gillade bloggen :) Kikar in på din med!

    SvaraRadera
  7. Vilken underbart söt bebismage!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  8. Framför allt är det en enorm längtan! Det är nog den som gör det så jobbigt att gå över tiden. I alla fall för mig som inte har såå mycket krämpor trots allt.

    Ja, när folk påpekar ens fina mage får de gärna fortsätta. Det är fint att vara gravid oavsett på vem. Hela grejen är ju att man bär på en lite juvel där inne. Vad kan vara finare. Sen är det ju olika hur mycket man går upp i vikt, men om man nu gör det vill man ju inte att folk ska påpeka det hela tiden. De gör de ju aldrig annars. Skulle det vara tillåtet helt plötsligt att påpeka detta när man är gravid och tro att det inte sårar ändå.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  9. Klart vi följer med på ert äventyr!! :)

    Ja, man längtar som en tok. Sån förväntan, och så mycket roligt att se fram emot.

    Jag har rätt många saker planerade i sommar. Passar på i år för nästa år blir det säkert att man är hemma mycket. Och myser :)

    Ska ni på någon semester i år?

    Det roliga är att jag har ett kort som ligger och väntar på min mage som jag tänkt visa :)

    Kramar kramar!

    SvaraRadera
  10. Hej vännen! Ingen fara alls, jag blev bara lite orolig och tänkte att den kanske kommit bort i posten :-)) Men nu vet jag ju, och den som väntar på något gott...heter det ju eller hur? Idag är jag ledig, dottern här hemma fyller 17 år idag, så mamma är hemma och bakar tårta till släkten som kommer i eftermiddag :-)) Vi har dessutom strålande solsken just idag, känns härligt!! Ha en fin dag. Kram på dig //Paula

    SvaraRadera
  11. Härligt att vi får följa med på ert äventyr! En sån fin mage du har. Sommarklänningen har jag en likadan! Men ingen bebbemage därunder tyvärr!

    Ni har nog så mycket roligt framför er nu, med både huset och bebisen! Nu ska du njuta av allt!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  12. Fin mage! :)
    Vad blev det för vagn för er del?

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3