söndag 15 maj 2011

Staketbygge pågår

Oj vad dagarna rusar fram, nu är vi redan inne i mitten maj...
I torsdags var vi inne på ultraljud och fick se vår lilla Krumilur som gömmer sig där inne. Allt såg ut som det ska, men däremot blev vi flyttade en vecka bakåt så nu är det den 17 oktober som gäller. Men tillväxten såg ut att följa samma kurva så det var ingenting att oroa sig över. Helt fantastiskt att få ligga där och se bebisen sprattla och vinka åt oss! =)

Ultraljudsbilden vi fick är nu inramad och står i köksfönstret

Har letat efter en barnvagn på Blocket ett par veckor. Tycker det finns så gott om begagnade vagnar som är i fint skick att vi kände att det var onödiga pengar att köpa en sprillans ny. I torsdags dök vagnen vi ville ha  upp och igår åkte vi in och köpte den. Det börjar kännas på riktigt nu!

En Emmaljunga City Cross

Tänk om ett par månader kommer vår bebis att ligga i den här vagnen... *drömmer*
Men fram tills dess är det tänkt att vi ska hinna med många projekt! Just nu pågår ett staketbygge ute på tomten. Ska bli skönt att kunna släppa ut Figge på tomten utan att oroa sig för att han blir påkörd ute på vägen! Såhär ser det ut just nu...

Från framsidan ser det ut så här...

Vi parkerar våra bilar här framför. I mitten ska vi bygga en stor dubbelgrind. Vi har valt att använda tryckat virke vilket gör att vi inte kommer kunna måla det förrän det har torkat. Så det kommer få bli omålat första året, för att sedan målas rött med vita toppar. För er som inte sett min inspirationsbild, kika här!

Vad kul att det är så himla många som kikar in hos mig! Jag blir jätteglad över alla fina kommentarer ska ni veta! Hoppas ni haft en riktigt skön helg!
Kram Maria

8 kommentarer:

  1. Ja detta var jätte snyggt får visa min kära sambo denna bild. Var det besvärligt att såga till dom?

    SvaraRadera
  2. Vilken lycka att få se bebisen! :D Snygg vagn ni fick tag på. De är visst svindyra nya såna nu har jag hört.

    Snyggt det blir med staket. Känns nog mer ombonat skulle jag tro

    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Linda-Marie15/5/11 4:53 em

    Ett litet tips (ifall du inte redan vet det....)ultraljudsbilden är känslig för ljus. Så om du vill ha kvar den för framtiden så scanna den (inte kopiera). Är inte samma kvalitet på papperet det var på de ul-bilderna som våra päron fick på oss. Kram

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga väntanstider du har framför dig. Jag minns alla små saker man gjorde för att det skulle bli bra för bebisen när den anlände. Bara det att köpa barnvagn var ett företag (innan Tradera och Blocket). Vår första är född 90 så vi hann precis klara oss undan de mintgröna vagnarna:)och köpte en beige som motreaktion mot 80-tals pastellerna.

    Må så gott!
    Kramar Katarina

    SvaraRadera
  5. HEJ maria!

    Ville Tacka Så mycket för kommentaren om T;s operation!!

    Tänkte även berätta att du har en underbar tid framför dig!!!!Njuter fortfarande efter 9 månader att gå hemma med vår lille plutt.. eller det blir roligare o roligare, eftersom det händer mer o mer..

    Hoppas det är OK att jag lagt till dig i min blogglista, är ju ändå inne o kollar där så ofta, o sen har du ju många inttressanta bloggar på din lista o gå vidare på...,;)

    ha det bra kram Sandra

    SvaraRadera
  6. Men åååå så kul att ni ska få en liten, vad underbart!! Vad snyggt det är i köket med tapeten!!!
    Kram kram Madeleine

    SvaraRadera
  7. Hallåj!

    Skönt att höra att allt såg bra ut på ert ultraljud.
    Vi ska iväg nu i eftermiddag på vårat. Lite spännande och lite nervöst också..

    Återkommer med mer detaljer sen :)

    Kramar!

    SvaraRadera
  8. He, he, he!! Vi skrev samtidigt till varann ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3