fredag 20 maj 2011

Oskrivna blad....

Jag gillar att skriva. Vissa perioder i mitt liv har jag varit flitig med att skriva dagbok. Jag tycker ofta att jag kan få rätsida på tankar som jag brottas med om jag får dem nedskrivna på papper. Givetvis är det inte alltid problem eller jobbiga tankar jag skriver om, jag skriver även om vardagliga händelser eller på hur mina funderingar kring framtiden går. Det är riktigt kul att ha och kunna läsa igenom efter ett par år och se hur allt har blivit. Och som ni kanske vet så blir det väldigt sällan som man tänkt sig ;-)

Igår köpte jag en ny fin dagbok. Det är ju extra kul att skriva i en fin bok! =)

Så idag har jag suttit ute på altanen och invigt min nya bok och skrivit ett par sidor. Jag tror det kan vara kul att skriva om sin graviditet för att sedan komma ihåg efteråt hur man upplevde allt... 
Nu kommer snart sambon hem från jobbet, och vi ska passa på att grilla nu i eftermiddag, nu när det äntligen är fint väder igen! Bäst att gå ut och njuta lite av solen!

Önskar er alla en riktigt trevlig helg! Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Är oxå periodare när det gäller att skriva dagbok. Men det är skönt att skriva ner sina funderingar, får liksom rätsida på saker och ting.
  Och visst är det roligare med en fin bok.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!! Visst är det roligare att skriva när man har en riktigt fin bok att skriva i. Skrev dagbok som yngre. Nu har jag istället för några år sedan skrivit tacksamhetdagbok, 3 saker varje dag som hänt som är positiva, inget negativt får komma på pränt, på så vis kommer glädjen i fokus. Kanske skulle köpa mig en fin ny bok och börja skriva igen :-)) Ha nu en toppen fin helg. Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 3. Jättefin bok att skriva ner tankar o händelser i .
  Oj de va längesen jag skrev dagbok.
  Ha de så mysigt i kväll
  Kram Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3