lördag 1 januari 2011

Vi började nya året med kalas

Idag fyller min mormor 80 år. Kan året börja bättre än att träffas och fira en jubilar?
Igår hade vi en hemmakväll, bara blivande sambon och jag, och våra djur såklart! Lite god mat och mys framför tvn, inget speciellt alls egentligen, men ändå en mysig nyårsafton, utan baksmälla! =)

I förmiddags åkte vi iväg till Sillerud där mina morföräldrar bor. Båda är pigga och friska, och det är alltid så trevligt att få komma dit och hälsa på. De har det alltid så ombonat och fint. Jag beundrar min mormor som har sådan energi och alltid är så positiv och glad, undrar om hon någonsin tänkt någon negativ tanke? Längst in på en grusväg, en halvmil in i skogen bor de i ett stort fint hus som gått i arv i släkten.

En liten glimt av deras hus


Eftersom jag själv varit så dålig på att julpynta i år så får jag väl fota andras julpynt =)

De allra flesta i släkten fanns på plats för att fira mormor Saga, tänk att det fina namnet som min mormor har har blivit så populärt nu de senaste åren! Vi är fortfarande proppmätta efter all god mat, godis och tårta! Hade jag gett som nyårslöfte att leva nyttigare så hade jag redan brutit det, om jag säger så ;-) Men man kan väl alltid börja på måndag... Har ni hört den förut?

Världens bästa mormor!

Det blev ingen årskrönika för min del. Jag har bara bloggat i  3 månader och 2010 var inget bra år för mig, jag lägger det bakom mig och blickar framåt istället. Jag ser fram emot ett nytt år som bloggare, att blogga har hittills varit väldigt skojigt och jag är så glad varje gång någon besökt min lilla blogg, och ännu gladare när ni lämnar fotspår efter er! Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Vilket mysigt hus hon har din mormor, som för övrigt inte ser ut som 80 år!!! Förstår att ni hade det mysigt där.
  Nu väntar jag på bilder från nymålade väggen...
  God fortsättning på 2011!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Maria o Figge
  GOTT NYTT ÅR jag läser din blogg regelbundet men är dålig på att skriva något.
  Härligt med din morföräldrar som är så pigga. Vi har firat in det nya året med min mamma som blir 90 i maj, pigg och frisk.
  Har du stängt Figges sida för gott? Misstänker det så jag tar bort den länken vbland mina längar på Yatzys sida.
  Kram Inger

  SvaraRadera
 3. hej,jag har oxå "bara" bloggat i ca 3 mån därav ingen årskrönika - tänk att mitt barnbarn heter Saga och hon fyllde fyra i söndags /den 2/1 / - ´lägger in din blogg i mina favoriter för jag tycker den är värd att följa

  SvaraRadera
 4. Hej tittar in i ditt fina hem o önskar dig en mysig trettondagsafton kram Tina

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3