lördag 8 januari 2011

Att gå på loppis

Det var lite svårt att få tid till allt jag ville hinna med innan julhelgerna. Bland annat så hann jag aldrig med att skriva om mitt och min systers loppisbesök någon vecka innan jul.
Vi gick runt en lång stund och granskade de flesta pinalerna där inne, och det är en STOR loppis! Jessica som min (halv)syster heter har bra smak och är duktig på att inreda och att få till det fint hemma. Att gå på loppis med en likasinnad brukar göra loppisbesöken ännu roligare. Att kunna diskutera vad man skulle kunna använda prylarna till osv. Våra korgar blev fyllda till bredden och loppisägaren frågade vart vi hade hittat allt fint! Att det är så galet billigt gör det extra kul, ju större saker desto billigare brukar han säga, för att kunna bli av med skrymmande saker i lokalen...
När jag och blivande sambon åker dit brukar han ibland sucka och stöna när jag kommer fram lyrisk med mina fynd... Han får mest stå och vakta korgen! =) Stig-Arne som har loppisen här på orten, försökte en gång bjuda honom på kaffe, men han tackade nej med rädsla för att jag skulle hinna med ytterligare ett varv och fylla på korgen med fler prylar *skrattar* Men när jag ställer upp mina fynd här hemma brukar han tycka att de är riktigt fina!

Här kommer lite bilder på mina senaste fynd:

Engelska ljusstakar 90 kronor

Ljusstake i smide 20 kronor

Tusen tack för alla rara kommentarer i förra inlägget, så himla kul med respons på det man gör!
Hoppas ni får en riktigt skön lördagkväll! KRAM

3 kommentarer:

 1. Hej och god fortsättning!!

  Vilka loppisfynd ååååååååååååååå så fint ni fått det i köket! Vitt och ljust och det gillar vi :-)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Lotta, Crespo och Räjza10/1/11 3:51 em

  Vart har du varit på loppis?

  SvaraRadera
 3. Vi brukar vara på loppisen här i Värmskog. Den har öppet på lördagar mellan 11-16 tror jag det är... Stor lokal med mycket fint!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3