måndag 27 december 2010

Snälla jag...

Jag hade tydligen varit väldigt snäll i år, med tanke på alla fina julklappar jag fick!
Jag har tänkt mig att köpa en fin kristallkrona till tv-rummet, men har inte riktigt sett ut någon ännu. Vi har inte riktigt bestämt oss fullt ut hur det kommer bli i tv-rummet efter renoveringen, så än så länge har jag inte riktigt kläm på hur kristallkronan ska se ut för att passa in där... Men jag fick ett bidrag till att kunna köpa den iallafall, så nu blir det att ge sig ut på "lamp-jakt"! Men jag fick även en hel del annat fint, bland annat det här fina våningsfatet från Miljögården.

Bild: mixin.se

Jag fick även ett nytt MINE glas från Kosta Boda, tycker deras dricksglas är fina och väldigt sköna att dricka ur. Nu har jag två stycken, ett vitt och ett ljusrosa, vill ha flera!!! Nu när jag letade efter en bra bild på glasen så hittade jag även en sida som sålde dem med fri frakt och bra priser, man kanske ska slå till och köpa fler?!

Bild: royaldesign.se

Visar flera bilder på allt annat fint jag fick eller köper mig för pengarna jag fick en annan dag, måste klura lite på vad det ska bli bara...
Jag och blivande sambon gav varandra inga julklappar i år, vi köper något gemensamt istället, en fin möbel eller något som vi behöver här hemma. Också skulle vi gärna vilja ha en varsin Iphone...

Ha en skön mellandagsmåndag, kram Maria

2 kommentarer:

  1. Linda-Marie7/1/11 6:30 em

    Älskar den serien!Bergers i Säffle brukar ha bra priser på Mine serien ibland... ska själv ta tag i att börja samla servis i den serien nångång, då vi fått rätt många skålar och stora uppläggningsfat..

    SvaraRadera
  2. Okej, det får jag hålla utkik efter då! Tack för tipset!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3