onsdag 10 november 2010

Mitt i allt kaos...

Medans alla andra bloggare börjar pynta och förbereda sig inför julen, gör vi tvärtom!
Vi river ner, spacklar, målar och i varje rum är det mer eller mindre kaos. Inredningsprylar som ska upp bara allt är färdigt, panelen och listerna står och acklimatiserar sig, färgburkar, broschyrer mm mm står och trängs på golven. Men tänk vilken skillnad det kommer att bli mot förut när allt är på plats *längtar*.  Vår plan är att hinna färdigt med köket till jul, vet inte om det kommer hinnas med, vi ska ju hinna med annat än att renovera också. Men vi ska nog få det lite julpyntat även vi, vi ska bara... ;-)
Snart är det dags att lägga in det nya golvet och sedan ska panelen upp på väggen. Köksluckorna ska målas och fräschas till, kaklet ska bytas eller målas... Ja, det finns att göra!
Stod och tittade på de nymålade väggarna förut, och tittade ner på röran på golvet... Mitt bland målarburkar och spackelhinken står min fina pinnstol som jag köpte på loppis för ett tag sedan. Jag tycker den är fin, hade tänkt att måla om den lite, men när jag såg den nu mitt i allt kaos så tycker jag nog att det räcker med att tvätta av den lite, den ljusgråa färgen är ju fin som den är! Egentligen är det väl lite synd att den står där mitt på golvet, men katterna saknar att ha stolar att sitta på i köket, och det är bättre att ha dem uppe på stolen är in färgburkarna! Vi får väl se vart den kommer hamna... Sovrummet kanske!

 KAOS!!!

Köpt för 30 kr på loppis

3 kommentarer:

 1. Lycka till med renovering&förändringar. Ha en fin vecka!
  kram irene

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jag älskar dessa stolar! Att hitta en för 30:- är ju nästan lite löjigt billigt :)

  SvaraRadera
 3. Ja, det är på vippen att man vill betala mer =)
  Nu vill jag gärna hitta flera... Fler loppisrundor blir det!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3