fredag 26 oktober 2012

Kylan är här

November närmar sig med stormsteg och kylan är här. Igår eftermiddag åkte jag och Ebba och handlade lite på eftermiddagen. Solen var låg och speglade sig så fint på sjön som låg spegelblank och jag blev lite sur på mig själv som inte hade fått kameran med mig.
Väl framme på ICA plockade vi ihop det vi skulle ha och när vi var på väg ut trodde jag inte mina ögon. Det blåste storm, alla löv som fortfarande hade suttit kvar på träden tycktes ha släppt taget samtidigt och kom flygandes mot oss. Plus att det haglade/snöade som attan, där kunde man verkligen snacka om väderomslag. Jag beslöt mig för att åka upp till mina föräldrar och ge Ebba lite mellanmål innan vi kröp sakta hemåt igen.

Nu på förmiddagen var det återigen fint väder, sol från blå himmel, men lite blåsigt. Jag klädde på Ebba och mig och tog med kameran och åkte ner mot sjön för att se om jag kunde få till några fina naturbilder den här dagen. Det blåste tyvärr lite mycket, och de fina gula löven var tyvärr betydligt färre och låg nu istället på marken. Så istället för naturbilder så fick det bli bilder på Ebba i naturen. 
 

Idag är det fredag och sambon jobbar kvällen. Så jag och Ebba gör som vi brukar och åker och har lite fredagsmys med mormor och morfar.
Sambon har bytt däck på bilen nu under förmiddagen, så nu är vi lite mer redo ifall det blir halkigt.
 
Hoppas ni får en härlig helg! Min består av två Partylite-visningar och ett frukostmöte hos Annika i Björneborg.
 
Kram Maria 

1 kommentar:

 1. Hej, Så stor hon har blivit er lilla goding :)
  Igår var det verkligen bara åska och drivis som fattades tror jag. Det var alla väder ett tag. Tidigt med de första flingorna i oktober men men..
  Hoppas allt är bra med er.
  Ha en skön helg
  Kram Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3