torsdag 9 februari 2012

Ny klänning och frisk tjej

För ett par helger sedan gick jag och mamma på stan på jakt efter en dopklänning till Ebba. Vi hittade en dopklänning, på rea, men även lite andra prylar... Det var slutspurts rea på en hel del affärer, bland annat hittade vi lite roliga tyger på rea på Ohlssons tyger och ett mönster på fina barnklänningar på Panduro.
Så nu har Ebbas mormor sytt en fin liten klänning till henne. Den är fortfarande lite stor, men kommer bli fin till våren och kanske till sommaren, beroende på hur hon växer...

Klänning sydd av mormor

Nu har vi varit hemma och kurerat oss ett par dagar så nu mår vi lite bättre igen, skönt att det inte blev så långdraget.
Idag ska vi åka på en träff med föräldragruppen från BVC. Vi ska även försöka göra lite ärenden innan när vi ändå är ute och åker. Mamma och pappa har köpt en hoppgunga till Ebba, den ska vi hämta, så får vi se om vi kan få upp den under helgen och se om hon gillar att vara i den. Hon vill gärna stå upp i mitt knä och hoppa så jag har en förhoppning om att den kommer att gillas.

En frisk och glad tjej =)

Ha en fin dag! Kram Maria

5 kommentarer:

 1. Superfin klänning!! Roligt med kläder som ingen annan har=)

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Vilket gulligt tyg. Spännande att se om hon tycker om hoppgungan. Jag har också funderat på att köpa en.

  SvaraRadera
 3. sv: Jag rekommenderar ändå att ha tätt för det är superkul även om det är jobbigt också. ;) Och nej, vi isolerar verkligen inte barnen, vi är ute och hälsar på andra varje dag, eller får besök hit. Vi går till parker och till lekställen. Det räcker. :)

  Superfin klänning! En sån hade jag också verkligen velat ha till Alma! :)

  SvaraRadera
 4. Vilken gosig Ebba! :) Och klänningen var jättefin!

  Ha en skön helg!

  Kram Linda

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3