onsdag 7 december 2011

Fler Tradera-fynd

Har lite bloggtorka just nu känner jag... Det beror inte så mycket på att jag inte har något att skriva om, men det är så grymt svårt att ta fina bilder när det aldrig blir ordentligt dagsljus! Vill gärna ha lite bilder till mina inlägg, tycker att inläggen blir mer intressanta då.

Mina Tradera-fynd fortsätter att dimpa ner i vår brevlåda. Och det är inte bara jag som tycker det är uppskattat när paketen kommer. Även Figge uppskattar det som stolt bär hem paketen åt matte!

Body från Villervalla storlek 68

Me&I body storlek 62

 Jag har även köpt större plagg, tycker det är kul att samla på sig lite och lägga undan. Tycker även att det är kul att försöka föreställa mig hur Ebba kommer vara om ett år och försöker se framför mig hur hon kommer springa runt och busa i dessa kläder.
Vill jag inte ha kläderna i de större storlekarna som jag köpt till Ebba så får jag väl anordna en bloppis här på bloggen eller sälja dem vidare på Tradera... Värre än så är det ju inte ;-)

Tröja från Me&I storlek 74/80

Me&I tunika med pussgroda storlek 86/92

Mycket fint kan man hitta när man sitter i soffan och ammar... Hon kommer inte behöva gå naken den här lilla damen ;-)

Igår var det en lång dag för oss. Vi var iväg till Växtrikets öppna förskola där vi hade en träff med föräldragruppen. Diskuterade tiden från förlossningen fram till nu och allt vad det innebär tillsammans med BVC sköterskorna och förskoleläraren som jobbar där. Riktigt kul att få träffa dem som vi träffade på föräldraträffen (vi hann bara vara med på en innan Ebba kom) i somras. Nu satt vi där med en varsin bebis i knät, otroligt häftigt! Känns kul att livet med bebis också resulterar i många nya bekantskaper.Livet blir annorlunda på många olika sätt när man skaffar barn.

Efter föräldraträffen åkte jag och pappa in till Karlstad. Ebba fick vara kvar hos mormor och jag och pappa fixade lite ärenden. När vi sedan kom hem åkte jag och handlade mat innan vi halkade hem till Värmskog igen, jag, Ebba och Figge.
Så idag har vi varit lite trötta och mest slappat hela dagen!

Hoppas allt är bra med er! Kram Maria

6 kommentarer:

  1. Vilka fina fynd.
    Tradera har allt och lite till tror jag ;)
    Idag behövde ni nog en lugn och slapp dag. skönt det
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Hallå!

    Här handlas det! :) Visst är det roligt att handla till de små. Helt plötsligt är det helt ointressant att handla till sig själv :)

    Sitter här och äter frukost. Halvt medvetslös. Just nu är jag så trött. Kan ju bero på att jag varit sjuk och att man inte känner sig på topp.
    Igår sov inte vår lille kille på hela dagen. Han var vaken från halv 9 på morgonen till 22 på kvällen. Han var så trött men vägrade sova. En riktigt dålig dag igår med andra ord!!

    Hur har ni det på dagarna? Hur mår lilla tösen?
    Är du trött?

    Stor kram från Örebro!!

    SvaraRadera
  3. Fina fynd igen! Du är duktig på tradera måste jag säga!

    Hoppas ni får en härlig dag!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  4. Vilka fina fynd från Tradera. Jag har aldrig vågat mig på det där för jag litar inte riktigt på folk. Men det finns ju många hederliga människor också. De flesta är ju det som tur är men ändå.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  5. sv: ja, visst är det? första gången jag vinner något sånt på bloggen :P

    vad mycket fint du hittar.. jag hittar aldrig något! :/

    SvaraRadera
  6. Oj vilka tradera fynd! Jag vill med hitta och fynda..om du ser en pop skaljacka i blått i stl 68, så hojta till! ;)

    Hoppas ni får en fin tredje advent!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3