söndag 27 november 2011

Sommarens projekt

I somras hade jag en hel del projekt, när jag gick hemma med magen i vädret och väntade på att hösten och Ebba skulle komma. Vissa projekt var tillsammans med sambon och andra på egen hand. Det vi gjorde tillsammans var renoveringen av tv-rummet, där vi målade fönstren, tapetserade och la in ett nytt golv. Men så hade jag några projekt som jag pysslade med på egen hand. Det största projektet var att måla hörnskåpet som nu står i vårt tv-rum.

Målat och på rätt plats

Också hade jag ytterligare ett loppisfynd som skulle målas. Det var ett gammalt fönster med spegelglas som jag hittade på den stora loppisen vid Skutbergsmotet i Karlstad. Det var lite mer pyssel att måla det än vad jag hade tänkt mig, men slutresultatet blev bra, och det är ju huvudsaken!

Omålat

Färdigmålat

Men sen skulle det ju komma upp på väggen också, vilket inte har varit det lättaste... I vårt gamla hus är det timmerväggar och sedan är det ett lager med pressad halm som de kunde ha som isolering förr. Att få något tungt att fästa i halm är inte så lätt, och timmerstommen är en decimeter längre ut. Men nu har sambon fixat långa skruvar och monterat på ordentliga fästen på fönstret, så nu ska det äntligen komma upp på väggen!
Vilken tur att jag har en sån händig sambo! =)

Fönstret på plats

Nu ska det ställas dit lite fina saker på hyllan, men det visar jag er en annan dag.

Hoppas ni inte blåser bort i detta oväder och att ni haft en trevlig första advent! Kram Maria

2 kommentarer:

 1. Wow vad snyggt det blev. Både skåp och fönster :)
  Hoppas ni hade en fin första advent.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen
  Oj va fint skåpet vart och fönstret är helt underbart ;)
  Kul att du ville vara med i utlottningen hos mej.
  Ha en myskväll med stumpan.
  Kramen Anette

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3