onsdag 20 april 2011

Paket på posten

Igår var vi i Arvika hela eftermiddag. Vi hade lite ärenden, passade på att äta lunch ute och hälsade på Figges son Alfons från senaste kullen. De är väldigt lika och busade så blommorna i rabatten flög kring dem.
Jag kan säga att min röd-vita sötnos sov som en stock när han kom hem! =)
Men innan han tog kvällen följde han med husse till postlådan för att se om vi fått något skoj. Och det hade vi verkligen, Linda hade skickat min vinst som jag vann när hon hade utlottning på sin blogg. En urtjusig nessesär från Morsan & jag, den föll mig verkligen i smaken och kommer bli mycket välanvänd av mig! Tusen tusen tack, helt otroligt vilken tur jag har haft som vunnit så fina priser!

Min fina kille har hämtat posten åt matte!


Min fina vinst!Nessesären står här i vårt köksfönster ut mot altanen. I Arvika hittade vi Toscana Pelargoner för en billig peng, så nu står hela köksfönstret i blom. Även en ljusrosa Mårbacka pelargon fick följa med oss hem. Tar bilder och visar er mina skönheten en annan dag! =)
Nu doftar det gott att kyckling från köket så nu ska jag duka upp ute på altanen och avnjuta en middag i det fina vädret! Tjingeling så länge ;-)
Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten. Så söt den är och så duktig killen är som hämta paketet åt dig :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jättegrattis till vinsten! Vilken fin och härlig blogg du har, jag är glad att jag hittade hit:) Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis Maria! Den är du väl värd :-) !! Ha en underbar påsk!

  Kram Linda

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3