söndag 28 november 2010

En ljusslinga förgyller


Har blivit otroligt förtjust i alla fina ljusslingor jag sett de senaste månaderna.
Jag köpte mig två stycken när jag var i Stockholm förra helgen. Jag valde att köpa två som inte var så "juliga" så jag kan ha dem framme lite längre. Jag har bara packat upp en utav dem, den med blommor som ni ser på bilden ovanför.
Jag blev så trött på allt renoveringskaos i köket, så jag hängde upp den blommiga slingan över ett av de nymålade fönstren. Den lyser riktigt fint och jag tror jag kommer ha stor användning utav den, ett bra köp!
Den andra ljusslingan är med silverpärlor, den tror jag är snäppet snyggare, och jag hoppas den kommer bli fin på någon av de öppna hyllorna vi ska ha i köket när det är färdigt.

Igår gick jag och mamma på stan, handlade julklappar, och som vanligt fick jag syn på mycket fint till mig själv. Idag har vi målat alla fönster och dörrkarmar i köket, plus sparksocklarna (urk va tråkigt), det börjar bli ljust och fint i köket nu. Under veckan ska vi försöka hinna med att lägga det nya golvet, då kommer det bli ännu finare, tjihooo!

Snart dags att krama kudden och ladda inför en ny vecka. Gonatt

4 kommentarer:

 1. Nejmen se där :) Visst är den fin och min tanke var samma att jag ska ha den en längre tid på året.
  Ser att du har en welsh, jag har med en :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Var köpte du slingan? Maila gärna mig: anneliten81@hotmail.com Ticktack// Anneli

  SvaraRadera
 3. Hej! Nu var det länge sen du skrev det här men fick upp bilden när jag sökte på ljusslinga och det är precis en sådan jag letar efter, vart hittade du den? Maila gärna till lisa.akermanhoffman@gmail.com

  Tack!

  SvaraRadera
 4. Jag undrar också var du hittade den ljusslingan, den var sååå FIN!! *avis* Du får hemskt gärna maila o berätta. anna.gehlin@hotmail.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning/kommentar till mig, då blir jag sååå glad! <3